Winkelmand

Het nieuwe, snelle natscheren:
Zenmoment van 1 minuut

Deel dit artikel op Facebook

We beleven een sleutelmoment in de strijd tussen droog- en natscheren! Hoewel meer mannen liever natscheren wordt ook het elektrische scheerapparaat nog veel gebruikt. Waarom? Het meest gehoorde antwoord is dat droogscheren makkelijker en vooral sneller is dan natscheren. Goed nieuws: dat argument gaat niet meer op. Want natscheren kan nu binnen een minuut!

Het heerlijke ritueel van natscheren

Je kent die scènes in Hollywoodfilms wel. De mannelijke actieheld gaat naar een authentieke barbershop om zich daar in alle rust te laten scheren. Een klassiek ritueel waar hij de tijd voor neemt.

De barbier
slaat een warme, vochtige handdoek om het gezicht zodat de huid en haartjes zacht en soepel worden. De held blijft zo een tijdje zitten. Intussen slijpt de barbier het scheermes.

Dan volgt het inzepen met échte scheerzeep, dus niet die schuim of gel uit een spuitbus. Vervolgens brengt de barbier het vlijmscherpe mes richting keel... en begint met uiterste precisie te scheren.

Tot slot behandelt hij de huid met een verzorgende olie of balsem. De filmheld werpt een tevreden blik in de spiegel en verlaat gladgeschoren de barbershop, klaar voor het avontuur.

Ja, zo’n relaxte natte scheerbeurt wil je ook wel elke dag. Dat kan dus nu! En het duurt géén half uur zoals bij de barbier, maar kan slechts in één minuut. 

Natscheren in één minuut, dat kan toch niet?

En of dat kan: met de 3-in-1 lotion van The Shaving Institute. Deze heerlijk ruikende transparante scheer- en verzorgingslotion maakt het kopen van losse scheerschuim en een verzorgende crème of aftershavelotion overbodig. Cosmetica experts hebben een geheel nieuw product ontwikkeld dat gemak en snelheid combineert met comfort en verzorging. Alles voor je complete scheerbeurt. En daarmee kun je binnen één minuut klaar zijn.

Ja dat kan echt, zoals in dit filmpje wordt gedemonstreerd.

Avocado, Aloë Vera en JoJoba olie

Doordat de lotion transparant is zie je precies waar je scheert, waar je bakkenbaarden beginnen en bijvoorbeeld bijvoorbeeld de strakke lijnen van je baard lopen. De verzorgende ingrediënten als Aloë Vera, Avocado en JoJoba olie voeden de huid.

Tevens gaat het scheren super-smooth en razendsnel. Bovendien bevat de lotion géén alcohol, waardoor de huid niet uitdroogt. Natscheren met deze scheer- en verzorgingslotion is elke keer weer een klein Zenmoment. Gun jezelf dat moment!

Minder kans op ‘razor burn’

De uitgebalanceerde formule minimaliseert het risico dat je last krijgt van ‘razor burn’: een branderige, rode en jeukende huid na het scheren. Iets waar je overigens ook bij droogscheren last van kunt krijgen, bijvoorbeeld doordat je meerdere keren met het scheerapparaat over dezelfde plek gaat.

Dankzij de verzorgende ingrediënten die The Shaving Institute in deze lotion heeft verwerkt, heb je geen losse aftershave lotion meer nodig. 

Scheermesje afspoelen met koud water

Een lotion die olie bevat kun je meestal alleen met warm of heet water van je scheermesje spoelen. De experts van The Shaving Institute hebben echter net zo lang naar een formule gezocht, waarmee dat afspoelen ook met koud water kan. Dus nooit meer wachten tot je kraan warm water geeft wat niet alleen tijd maar ook water en energie bespaart. Mooi meegenomen. 

Waarom nog schuim of gel uit een spuitbus?

Scheerschuim of -gel uit een spuitbus bevatten vaak drijfgassen, meestal isobutaan. Isobutaan is een vluchtige organische stof (VOS) en zorgt ervoor dat het product uit de spuitbus wordt geperst. Hierdoor komt de isobutaan zelf ook vrij. VOS reageren onder invloed van zonlicht tot ozon (O3).

En dat is niet het enige nadeel. Elke ochtend zitten je wasbak, gezicht en oren onder het schuim. Je kunt niet goed zien waar je (bakke)baard eindigt. Je zit met flinke spuitbussen die niet in de handbagage passen. En je moet er een aftershavelotion of verzorgende crème los bijkopen.

Scheren, verzorgen en een lekker geurtje

Al die ergernissen waren de aanleiding voor het ontwikkelen van deze alles-in-één scheer- en verzorgingslotion. Scheren, verzorgen en een lekker geurtje met één lotion. Daarnaast horen we van veel gebruikers dat ze langer met hun scheermes doen.

Dat is niet alleen makkelijk en snel, maar scheelt ook nog eens in je portemonnee! 

Gemiddeld 60 scheer- & verzorgingsbeurten

Het nieuwe natscheren 

Scheer- en verzorgingslotion in één

Verleng hier jouw scheergemak


 Proberen voor 1,99? Klik hier!

Andere artikelen

Waarom scheren wielrenners hun benen?

Waarom scheren wielrenners hun benen?

Dit is een vraag die vaak aan wielrenners wordt gesteld: waarom scheer jij je benen voor het fietsen? Toch is het voor veel niet-wielrenners vaak onduidelijk waarom zij dit doen....

Hoe vaak spoel jij jouw scheermesje af

Hoe vaak spoel jij jouw scheermesje af

Tijdens het scheren werk je het liefst met een schoon mesje, zo kun je scheerirritaties voorkomen en heb je het beste zicht op waar je scheert. Daarom is het van...

Zo creëer je een strakke baardlijn

Zo creëer je een strakke baardlijn

Veel baarddragers dromen ervan, een messcherpe baardlijn. Maar goed, hoe doe je dat? Allereerst is het belangrijk om te weten dat een strakke baard wordt gevormd door twee gebieden strak...

Schrijf je in en ontvang 10% korting!

Ontvang direct 10% korting op één flacon. Daarnaast blijf je altijd op de hoogte van leuke weetjes, interessante aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen over scheren en huidverzorging!