Winkelmand

De kracht van de natuur voor het beste scheerresultaat

Onze ingrediënten

Founder image

Een duurzame oplossing

Wij nemen duurzaamheid en onze planeet serieus. Dit doen we o.a. door het minimaliseren van water- en energie verbruik per scheerbeurt en door gebruik te maken van verpakkingen die volledig recyclebaar zijn.

Tevens zijn onze ingrediënten vrij van dierproeven en is onze scheer- en verzorgingslotion geschikt voor veganisten en bevat geen kleurstoffen. Wel zo fijn voor de huid!

Lees verder over ons
Founder image

Avocado olie

Persea gratissima oil beter bekend als Avocado olie, wordt geperst uit het zachte fruit van de Avocadoboom waarna het wordt gecentrifugeerd en gefilterd.

 Het bevat naast diverse vitamine A en E, ook omega -3 vetzuren. Deze staan bekend om hun hydraterende werking van de huid ter bescherming tegen uitdroging. Avocado olie wordt snel door de huid opgenomen en bevordert de soepelheid van de huid.

Het heeft tevens een stimulerende werking op de genezing en het verbeteren van de natuurlijke beschermlaag van de huid.

Aloë Vera 

Aloë Barbadensis-bladsap, of Aloë Vera zoals het meer algemeen bekend is, wordt gewonnen uit de bladeren van de plant Aloë Barbadensis.

Het wordt al honderden jaren in vele culturen medicinaal gebruikt. Aloë Barbadensis-bladsap kan de huid kalmeren en kan dienen als ontstekingsremmer.

Doordat de bovenste huid laag tijdens het scheren wordt “gestrest” voegen wij diverse ingrediënten aan onze scheer- en verzorgingslotion toe om de huid tijdens en na het scheren zoveel mogelijk te voeden.

Aloë afgeleide ingrediënten staan er om bekent dat ze het uiterlijk van een droge of beschadigde huid verbeteren door schilfering te verminderen en de soepelheid te herstellen.

Product image
Founder image

Jojoba olie

Simmondsia Chinensis Seed Oil beter bekend als Jojoba olie, wordt geperst uit de zaden van de Simmondsia chinensis-plant. Deze olie behoort ook tot de soorten die heel gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Het is rijk aan antioxidanten en het heeft goede hydraterende eigenschappen.

Het  bevat E- en B-complexvitaminen die helpen bij huidherstel van beschadigingen. Jojoba-olie heeft tevens ontstekingsremmende eigenschappen die roodheid, veroorzaakt door uitdroging, verminderd en een kalmerende en hydraterende werking heeft op de huid.

Het eerste product dat

gebruiksgemak, snelheid, comfort en verzorging combineert.

In 1 minuut klaar

Gezicht afspoelen is niet meer nodig, de lotion trekt in de huid en verzorgt direct.

Geen aftershavelotion of crème nodig

Dat scheelt in aanschaf, productie, verpakking en transport en dus Co2.

Een aantal reviews uitgelicht

Ervaar óók het ultieme scheergemak

Jos van der Linden

Het lijkt zo eenvoudig, maar ik weet wat er allemaal bij komt kijken om een dergelijk product te krijgen zoals het nu is. Op scheergebied zet dit de norm. Hopelijk nog lang verkrijgbaar!

Ron Wellin

Eerst de proefflacon besteld en wist daarna vrij snel dat het mijn nieuwe gel/lotion zou worden. Het scheert veel gladder en na het scheren is het een kwestie van afvegen en klaar ben je. Ook geen uitslag daarna, hetgeen ik normaliter wel heb.

Ronald Winston

Een absoluut geweldig product. Ik had twee flacons besteld maar na twee scheerbeurten was ik er al uit er komt bij mij niets anders meer in huis. Heerlijk verfrissend, en super glad resultaat.

Luc van Amerongen

Het is verbazingwekkend hoe glad en snel het werkt. Geen vieze mesjes meer met gel of schuim dus ook de mesjes gaan langer mee. Makkelijk in gebruik. Je moet het eerst zelf ondervinden. Echt een aanrader.

Glenn

Scheren is nu een leuke bezigheid. Ik heb ook een mesje gebuikt dat vervangen moest worden en dat voelt als scheren met een nieuw mesje. Top aankoop

Albert Wolff

Een hele fijne scheerervaring. Het doet wat beloofd wordt. Weinig lotion nodig voor een geweldige scheerervaring. Ook voor een baard van een paar dagen.

97% van onze klanten beveelt ons aan

Probeer nu voor 1 week

Op scheergebied zetten we samen de nieuwe norm. Ervaar het zelf.

Probeer hierOf bestel een flacon
×
Welkom nieuwkomer