Winkelmand

Meest gestelde vragen

 • Hoe lang doe ik met één flacon van 100ml?
  Gemiddeld gaat een flacon zo'n 60 scheerbeurten mee. Bij dagelijks gebruik gemiddeld dus zo'n 2 maanden.
 • Hoe verloopt de levering van mijn flacon scheer- en verzorgingslotion?
  Elke flacon is verpakt in een stevige luxe verpakking. Al onze verzendingen worden verzorgd door PostNL. Maximaal 3 luxe verpakkingen gaan in één zending door elke standaard brievenbus.
 • Hoe lang duurt het voordat mijn product geleverd wordt? 
  Bestellingen op werkdagen voor 18:00 uur worden deze dag verstuurd .
 • Waar is de scheer- en verzorgingslotion verkrijgbaar?
  De lotion van The Shaving Institute is vooralsnog alleen online verkrijgbaar (op deze website en bij Bol.com). De verpakking is daarom zo ontwikkeld, dat deze door iedere standaard brievenbus past.

 • Kan ik de lotion in mijn handbagage meenemen?
  De inhoud van de flacon is 100ml en dus toegestaan in uw handbagage.

 • Heb ik na het scheren nog steeds een aftershavelotion nodig?
  Onze scheer- en verzorgingslotion bevat o.a. jojoba en avocado olie. Deze ingrediënten hebben een verzorgende werking, en trekken tijdens en na het scheren in de huid. Samen met de subtiele frisse geur wordt het gebruik van een aftershavelotion overbodig.

 • Zijn de producten van The Shaving Institute dermatologisch getest?
  Onze producten zijn door QACSlab (laboratorium gespecialiseerd in het testen van cosmetische producten) dermatologisch getest.

 • Waar worden de producten van The Shaving Institute geproduceerd?
  Alle producten van The Shaving Institute worden in Nederland geproduceerd.
  • Is deze lotion ook in andere geuren verkrijgbaar?
   De lotion is vooralsnog verkrijgbaar in een licht frisse herengeur. Deze is door ons testpanel als meest aangename geur gekozen. 

  • Waarom is deze scheer- en verzorgingslotion ontwikkeld? 
   Eén van de oprichters van The Shaving Institute was jarenlang werkzaam als leverancier van specialty grondstoffen voor de cosmetische industrie. Hij ergerde zich ieder ochtend aan bestaande scheerproducten als schuim, gel en andere scheermiddelen. Geen zichtbare scheerlijnen, handen en wasbak onder het schuim, producten die met koud water moeizaam van het scheermes spoelen, een droge en geïrriteerde huid na het scheren. Hij besloot daarom met een aantal ervaren laboranten uit de cosmetica industrie zelf het ideale scheerproduct te ontwikkelen. Één product dat gebruiksgemak, snelheid, comfort en verzorging combineert.
  • Is de scheer- en verzorgingslotion een nieuw product?
   Onze scheer- en verzorgingslotion is een compleet nieuw product, ontwikkeld in samenwerking met een Duits laboratorium in de cosmetica industrie. De opdracht was één scheerproduct te ontwikkelen waarbij gebruiksgemak, snelheid, comfort en huidverzorging samenkomt.

   

  ×
  Welcome Newcomer