Winkelmand

Laat je snor staan in november en steun Movember!

Snorstijlen

Deel dit artikel op Facebook

De jaarlijkse traditie van Movember loopt alweer even, dat betekent dat vele mannen hun snor deze maand laten staan. Voor sommigen is dit nieuw, dus hebben wij wat tips voor een hippe, moderne of klassieke look. Meer weten over de stichting Movember en hun standpunten? Kijk dan eens naar ons vorige artikel.

De snor stijlen voor Movember

Ondertussen zitten we al een aantal dagen in de maand november en kan er gedacht worden aan een bepaald type snor die aansluit bij jouw stijl of persoonlijkheid. Kies jij voor de klassieke Franse stijl met de “The Connoisseur” of ben jij meer het type businessmen en kies je voor die look?

Verschillende typen snorren voor de maand Movember

Er zijn verschillende soorten snor stijlen die we steeds vaker terugzien in het straatbeeld. De vraag is alleen: welke past bij jou? De stijlen van de snorren lopen aardig uiteen, maar je kunt ze natuurlijk customizen naar jouw eigen look en stijl.

Snorstijlen

Snorstijl gekozen? Tijd om te scheren!

Wanneer je een keuze hebt gemaakt wat je graag met jouw snor wil gaan doen deze maand, is het tijd voor actie! Om een strakke snor te scheren, is het belangrijk eerst de gezichtsbeharing wat te laten groeien. De eerste stap is dan ook: laat je snor groeien tot een lengte afhankelijk van de gekozen stijl.

Geef je snor vorm met de baardtrimmer

De volgende stap is precisiewerk, namelijk het vormgeven van de snor. Dit kan je doen met een baardtrimmer, door het opzetstuk te verwijderen en alleen met het mesje te werken. Scheer rustig en met precisie langs de kanten van je snor en geef hem vorm, zoals jij dat zelf wil. Let er wel op dat de snor symmetrisch blijft.

Tip: Begin bij het gedeelte rond de snor, dus wangen, hals en kin.

Snorstijlen

Scheer je glad om je snor extra tot zijn recht te laten komen

Het moment is daar heren, de onthulling van de snor! Wellicht dat je het nu nog niet zo goed kan zien door de baardharen, maar jouw snor is al zo goed al klaar. Het enige dat nog moet gebeuren is het wegscheren van de overige gezichtsharen. Om ervoor te zorgen dat je een strak resultaat behaald, is onze scheer- en verzorgingslotion uitermate geschikt. Een groot voordeel van de lotion is dat het transparant is, waardoor je precies ziet welke haartjes je wel en niet wegscheert. Erg belangrijk voor die mooie, strakke snor.

Snorstijlen

Blijf je huid verzorgen en help scheerirritaties voorkomen

Wanneer jij ervoor kiest om je te scheren met onze scheer- en verzorgingslotion, verzorg je tevens je huid. Het unieke van deze lotion is namelijk dat je het niet hoeft af te spoelen na het scheren. Sterker nog, het is zelfs beter dat je dit niet doet. De lotion trekt al tijdens de scheerbeurt in de huid en bevat verschillende verzorgende ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw huid gekalmeerd wordt en gehydrateerd blijft.

Daarnaast steun je met elk flacon scheer- en verzorgingslotion ook nog eens de mooie standpunten van de stichting Movember. The Shaving Institute en topsporter Epke Zonderland doneren namelijk voor elke verkocht flacon in de maand november beide 1 euro aan de stichting Movember. Zo ontstaat er dus een echte win-win-situatie. Ontdek nu ook het ultieme scheer gemak en steun tevens Movember.

Gemiddeld 60 scheer- & verzorgingsbeurten

Bestel & draag bij 

Voor elke verkochte flacon doneren wij gezamenlijk €2,- aan Movember!

Steun Movember


 

×
Welkom nieuwkomer