Winkelmand

Epke Zonderland en TSI ondersteunen Movember!

Movember x The Shaving Institute

Deel dit artikel op Facebook

Het is bijna weer november en voor vele mannen betekent dat traditiegetrouw tijd voor Movember! In Nederland registreren jaarlijks zo’n 2500 mannen zich officieel voor dit fenomeen. Er doen natuurlijk veel meer mannen mee, maar weet iedereen wel wat Movember is en waar het voor staat? En, hoe kunnen wij samen Movember kunnen steunen?

Wat is Movember?

Movember is meer dan het laten staan van je snor. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het leven geroepen is om aandacht te vragen voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van mannen in het algemeen. Daarnaast legt de stichting Movember de aandacht op de mentale gezondheid van de man ter preventie van zelfmoord. 

Hoe is Movember ontstaan?

Een groep van 30 mannen starten in 2003 een actie omtrent prostaatkanker, teelbalkanker en depressies bij mannen. De groep liet gedurende 30 dagen hun snor staat. De groep kreeg vrij snel veel aandacht en groeide explosief. In 2014 heeft de stichting Movember wereldwijd meer dan 409 miljoen euro aan donaties ingezameld.

Movember x The Shaving Institute

Waar staat Movember voor?

Zoals gezegd is Movember in het leven geroepen om aandacht te vragen voor prostaatkanker, teelbalkanker en depressies bij mannen. Het doel van de organisatie is om mannen (en vrouwen) op te roepen in een zo vroeg mogelijk stadium symptomen van kanker te laten onderzoeken. Zo wil de stichting ervoor zorgen dat patiënten een effectieve behandeling krijgen, waardoor uiteindelijk een vermindering in het aantal sterfgevallen wordt gerealiseerd.

De organisatie pleit zelfs voor een jaarlijkse controle van mannen en vrouwen om tekenen van kanker. Daarnaast stimuleert Movember mensen om zich bewust te maken van de gezondheidsgeschiedenis van hun familie, zodat zij actief kunnen inspelen op klachten. Verder wil de organisatie mensen aanzetten tot een gezondere levensstijl. 

Movember x The Shaving Institute


Een mooie snor en een verzorgde huid met The Shaving Institute en Movember

Gemiddeld 60 scheer- & verzorgingsbeurten

Bestel & draag bij 

Voor elke verkochte flacon doneren wij gezamenlijk €2,- aan Movember!

Steun Movember


 

Wij bij The Shaving Institute kunnen ons volledig vinden in het streven van de stichting Movember, daarom stimuleren wij het laten groeien van een snor tijdens de maand november. Natuurlijk moet deze snor goed verzorgd worden, zodat hij er altijd goed bij staat.

Met onze transparante scheer- en verzorgingslotion scheer jij jouw snor makkelijk in de juiste vorm. Daarnaast heeft de lotion een verzorgende werking voor jouw huid. Dankzij kalmerende en verzorgende oliën zorgt het product er tevens voor dat jij minder kans hebt op scheerirritaties en rode bultjes.  

Movember x The Shaving Institute

Meer dan alleen een verzorgende scheerlotion tijdens Movember

Naast de goede verzorging die jij krijgt wanneer je scheert met onze lotion, draag je ook jouw steentje bij aan die missie van Movember. Gedurende de maand november zullen TSI en Epke Zonderland beide €1,- per verkochte flacon doneren aan de stichting Movember, zodat we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat de gezondheid van mannen en vrouwen wereldwijd wordt verbeterd. Wij doen mee, jij toch ook?

Gemiddeld 60 scheer- & verzorgingsbeurten

Bestel & draag bij 

Voor elke verkochte flacon doneren wij gezamenlijk €2,- aan Movember!

Steun Movember


 

×
Welkom nieuwkomer