Winkelmand

Proefflacon - Algemene voorwaarden - The Shaving Institute B.V.

Deze voorwaarden gelden voor het aanvragen van een gratis proefflacon/miniatuur (10ml tube) die je wordt aangeboden door The Shaving Institute B.V. (theshavinginstitute.com).

Voorwaarden proefflacon
Door gebruik te maken van de gratis proefflacon/miniatuur, ga je akkoord met deze voorwaarden.

  1. Per persoon kan maximaal 1 gratis miniatuur worden aangevraagd.
  2. Elk persoon kan maximaal 1 aanvraag indienen voor een gratis miniatuur.
  3. Per adres kan maximaal 1 gratis miniatuur aangevraagd worden.
  4. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
  5. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het toesturen van een gratis miniatuur u wordt ontzegd.
  6. Gratis miniaturen kunnen niet geruild worden tegen geld.
  7. Voor het versturen van de gratis proefflacon/miniatuur wordt binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht.
  8. De gratis proefflacon/miniatuur is geheel vrijblijvend zonder dat je ergens aan vast zit.

Privacy
Wanneer je je inschrijft voor de gratis proefflacon/miniatuur kom je automatisch op onze VIP lijst! Je ontvangt een bevestigingsmail met instructies en diverse interessante mails die bedoeld zijn om jou als scheerder te voorzien van gratis tips over scheren en je huid verzorgen. Tevens word je via onze mail als eerste geïnformeerd over nieuwe productlanceringen en wanneer we een leuke actie hebben. Wil je liever geen mails meer van ons ontvangen? Dan kun je bij iedere mail heel eenvoudig onderaan op uitschrijven klikken.

The Shaving Institute verwerkt de persoonsgegevens van Klant conform privacy statement. Deze is op onze website te vinden onder Privacy- en cookieverklaring

Contactgegevens
Mocht je na het lezen van deze Algemene Voorwaarden vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Klik hier indien je de algemene voorwaarden wil lezen die van toepassing is als je een bestelling plaatst via onze Website. 

The Shaving Institute B.V.
Turftorenstraat 22 
9712 BR, Groningen
telefoon: +31(0)851304372
e-mail: info@shavinginstitute.com
KvK-nummer: 73230812
btw-nummer: NL859412039B01