Winkelmand

De scheertips ontvang je binnenkort in je inbox!

Terwijl je wacht...

product image

Avocado olie

Persea gratissima oil beter bekend als Avocado olie, wordt geperst uit het zachte fruit van de Avocadoboom waarna het wordt gecentrifugeerd en gefilterd.

Persea gratissima oil bevat naast diverse vitamine o.a. A,E veel omega -3 vetzuren. Deze staan bekend om hun hydraterende werking van de huid ter bescherming tegen uitdroging. Avocado olie wordt snel door de huid opgenomen en bevordert de de soepelheid van de huid. Het heeft tevens een stimulerende werking op de genezing in het verbeteren van de natuurlijke beschermlaag van de huid.

Aloë Vera olie

Aloë Barbadensis-bladsap, of Aloë Vera zoals het meer algemeen bekend is, wordt gewonnen uit de bladeren van de plant Aloë Barbadensis. Het wordt al honderden jaren in vele culturen medicinaal gebruikt. Aloë Barbadensis-bladsap kan de huid kalmeren en kan dienen als ontstekingsremmer.

Doordat de bovenste huid laag tijdens het scheren wordt
“gestrest” voegen wij diverse ingrediënten aan onze scheer- en
verzorgingslotion toe om de huid tijdens en na het scheren zoveel mogelijk te voeden. Aloë afgeleide ingrediënten staan er om bekent dat ze het uiterlijk van een droge of beschadigde huid verbeteren door schilfering te verminderen en de soepelheid te herstellen.

product image
product image

Jojoba olie

Simmondsia Chinensis Seed Oil beter bekend als Jojoba olie, wordt geperst uit de zaden van de Simmondsia chinensis-plant. Deze olie behoort ook tot de soorten die heel gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Het
is rijk aan antioxidanten en het heeft goede hydraterende eigenschappen.

Simmondsia Chinensis Seed Oil bevat E- en B-complexvitaminen die helpen bij huidherstel van beschadigingen. Jojoba-olie heeft tevens ontstekingsremmende eigenschappen die roodheid, veroorzaakt door uitdroging, verminderd en een kalmerende en hydraterende werking heeft op de huid.

×
Welkom nieuwkomer