Winkelmand

Een nieuw product: The Shaving Institute introduceert de Pure Edition

The Shaving Institute introduceert de Pure Edition

Deel dit artikel op Facebook

The Shaving Institute heeft een nieuwe scheer- en verzorgingslotion ontwikkeld onder de naam Pure Edition. Dit product is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die last hebben van parfumallergie.

Wat maakt dit scheerproduct anders?

Op dit moment heeft The Shaving Institute twee verschillende producten in haar assortiment. Te weten de Fresh- en de Pure Edition. De werking van beide producten is gelijk, met het verschil dat de Pure Edition geen parfum bevat. Toch heeft het product een aangename geur. Hoe dat kan lees je verderop. 

The Shaving Institute introduceert de Pure Edition


Voor wie is de Pure Edition bedoeld?

Onze nieuwe scheer- en verzorgingslotion is geschikt voor een ieder die graag een fijne scheerervaring wil ervaren en tegelijk zijn huid wil verzorgen. Omdat de Pure Edition parfumvrij is, is deze ook zeer geschikt voor mensen met een parfumallergie.

Naar schatting heeft zo’n 2 procent van alle Europese mannen en vrouwen een allergie voor bepaalde bestanddelen die in parfum zitten. Wanneer de huid van deze personen in aanraking komt met deze bestanddelen kan er een vervelende allergische reactie ontstaan. Dit uit zich meestal in rode vlekken, bultjes en/of jeuk.

Parfumallergie is in veel gevallen een allergische reactie die zich langzaam opbouwt en kan worden voorkomen door parfumvrije producten te gebruiken.

The Shaving Institute introduceert de Pure Edition


Het product is parfumvrij, ruikt het dan nog wel lekker?

Normaal gesproken krijgt een cosmeticaproduct zijn aangename geur van een parfum en kan het product zonder parfum al snel een ‘apothekers achtige’ geur krijgen. Gelukkig is dat bij de Pure Edition van The Shaving Institute anders.

Door toevoeging van een stofje met een neutrale frisse geur wat geen parfum is en dus ook geen allergenen bevat, heeft de Pure Edition toch een aangenaam en genderneutraal geurtje. 

The Shaving Institute introduceert de Pure Edition

Hoe werkt het scheren met de Pure Edition?

Zoals eerder benoemd is de Pure Edition qua werking hetzelfde als onze Fresh Edition. Ook bij deze nieuwe scheer- en verzorgingslotion profiteer je dus van de voordelen van de Fresh Edition. Zo is de lotion transparant, waardoor je precies kan zien welke haren je weghaalt. Dit helpt je niet alleen bij een mooie strakke baardlijn maar ook je bakkebaard blijft intact.

Daarnaast heeft ook de Pure Edition een verzorgende werking. Dankzij de natuurlijke ingrediënten trekt de lotion tijdens en na de scheerbeurt in de huid om jouw huid optimaal te verzorgen. Je hoeft de lotion na het scheren dan ook niet af te spoelen.

The Shaving Institute introduceert de Pure Edition


Zeg nee tegen huidirritaties en scheer parfumvrij

Heb jij regelmatig last van een geïrriteerde huid na het scheren? Wil jij ook het ultieme scheergemak van de Pure Edition ervaren, bestel dan nu via deze link.

×
Welkom nieuwkomer